26/6 09 min första gris

Kom hem till Ola och Rebbe vid hav 8 Ola var på krigstigen han hade problem med högtryckstvätt svor för sig själv var så lågorna spruta ur näsan men jag och Rebbe hade kul åt han:) vi kom väg tillsist och det var ju tur lite över nio var vi på passet lite i 10 knaka det till i skogen. Sen kände jag en skarp doft av gris och där kom dom en kull med fjor års grisar lite vaksamma. Så vi la upp bössorna och böra sikta in Ola hade en på kornet sa han jag hade siktat in mig på den störste som såg ut som en galt men stod gris bakom så jag kunde inte skjuta. Börja leta efter någon som stod fritt men då börja dom röra på sig och där kom en springande jag fick in siktet på så det small av la sig direkt underbart. Tyvärr vände Olas gris sig så han kunde inte smälla den. Vi gick och kolla min gris var en mycket fin so gris skotte hade tagit hjärta lunga kunde inte bli ett bättre skott. Tack för en mycket trevlig kväll min vän som jag aldrig kommer att glömma. Men om 2helger bär det väll av igen:)

 


ola tattoo

Min vän och jakt kollega Ola fick en lite tack för hjälpen med elen av en tattoo han ville ha.Tatueringen blev fin och det blev jävlari kablarna i huset medJ skål min vän    


Abbore Yngsjö

Jag köpte ett nytt borre spö och ville gärna ut och pröva det så jag ringde min kära fiske kollega molle som aldrig brukar svika att följa medJ vi bestämde oss för att jigga gav bra resultat 2kastet en borre på 660g 32cm synd det var efter lek bara men fin ändå lite senare en lite mindre och en brax gissar jag på. Inget för molle den här gången men gott sällskap var han.   

 

     


RSS 2.0